Kan gebeuren
Blijf op de hoogte en volg Beau
31 Mei 2013 | Verenigd Koninkrijk, Waltham Abbey
Dat was ook al zo met de yorkshire pudding ik wilde weten wat de smaak was echt alleen de smaak maar ik kreeg weer alles te horen over de geschiedenis van de yorkshire pudding!! Als ik dat wil weten vraag ik er wel om!! Aan hem durf ik dus eigelijk niks meer te vragen!!
Gister heb ik echt wat stoms gedaan. Er was een belangrijke klant die groente en fruit bij ons koopt, hij was van Papa Johns Pizza. En ik had heel lief een bakkie thee voor hem gezet en even gepraat! Toen had hij een vergadering en ging ik lekker verder werken. Toen om 16:00 uur gingen er een paar mensen naar huis waaronder mijn gekke collega die me altijd zit te plagen (doe ik zelf ook). Dus hij sloeg me keihard op me rug met een liniaal dus ik sloeg hem even terug maar bij de deur zei die I Love You dus ik stak me middelvinger wat bleek de belangrijke klant stond naast me gekke collega. Ik werd zo rood als een tomaat en kon me lach niet inhouden, gelukkig kon hij er zelf ook hard om lachen en heb ik me even verontschuldigd dat het niet voor hem bedoeld was. Maar hij vond het gelukkig leuk dat die me ontmoet had! Bijna bang dat we een klant minder hadden!! En dan heb je van de leuke collega's die het nog even 1000x herhalen maar gelukkig kunnen we er allemaal om lachen haha!!
Nu lekker werken en dan heerlijk sporten en gezellig wat eten met Jet !!